No color to his skin - I follow next of kin

Gott nytt år till eder.
 
Nu har det nya året ringts in, tomflaskorna sopsorterats, den årliga träningshysterin infriats ännu en gång och alla livets måsten knackar på dörren. Vad passar då bättre än att få några hundralappar gratis!
Skämt åsido, vi är panka. Vi får bjuda på det vi har råd med. Musiktips!
 
Alvvays - Alvvays
 
Kan ärligt talat inte motivera varför denna skivan inte var med på listan över de bästa skivorna 2014. Något gick fel, jag svängde fel i orienteringsrutten, båten kapsejsade. Nämnas vad som nämnas vill. Denna skivan borde varit med.
 
Alvvays är ett Kanadensiskt indie pop-band med lo-fi influenser i sin retrobaserade musik. Påminner om tidig brittisk pop med härliga melodiska slingor. Får en osökt att tänka på sommarens inflygning (drömtänk i detta väder), bekymmerfria dagar och en flaska trocadero. Lyssna vettja:
 
 
 
BØRNS - Candy
 
Bli ej förvånade om denna artist kommer dyka upp mer regelbundet i framtiden. BØRNS, eller Garrett Borns som han egentligen heter, har på en kort tid gjort ett tydligt avtramp med sin musik. Med en enkel indiepop och catchiga melodier funderar jag för mig själv; Varför har han inte slagit igenom ännu?
 
 
 
TV on the radio - Seeds
 
TV on the radio är återigen tillbaka i matchen. Lyssna:
 
 
 
Fridens
- Mätz

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0